Чемпіонат з кіокушинкайкан Карате “Mukachevo Open Cup”

14 Жовтня 2022 року

8 жовтня 2022 року у місті Мукачево пролунало справжнє спортивне свято кіокушинкайкан карате! Вже традиційно, Мукачівський Молодіжний клуб “Яструб” та їх тренер Матьковскі Сергій Сергійович урочисто відкрили та провели чемпіонат з кіокушинкайкан Карате “Mukachevo Open Cup”.

Від початку повномасштабної війни в Україні з окупантами, рішення про проведення такого заходу – було найкращим рішенням! Свято змагання, підняття бойового духу, відчуття суперництва – найкраще свято для Каратистів!

Участь у змаганнях прийняли 16 клубів, 22 тренера та їх 311 спортсменів з різних областей України: Київська, Рівненська, Волинська, Полтавська, Львівська, Закарпатська та місто Київ.

На церемонії відкриття було вивішено величезний  прапор України, як символ незламності України! І гімн України лунав голосно і звучно і кожна дитина підспівувала тримаючи руку на серці.

Також на відкритті нагородили тренера Матьковскі С.С. номерним посвідченням та нагрудним знаком про присовєння спортивного званням “Майстр Спорт України” з кіокушинкайкан карате! Вітаємо!

Кожна команда конкурент  приїхала сильним складом учасників! Двобої були запеклі і кожен хотів достигнути перемоги! Але на змаганнях, є лише один переможець.

За підтримки Мукачівської міської ради усі переможці  та призери нагороджувались кубками , дипломами та медалями, бронзові призери – медалями та дипломами за здобуте призове місце!

Якщо брати до уваги організаційні моменти, то змагання такого рівня вперше пройшли на Мукачівській арені.

Дякуємо всім, хто допоміг нам в організації змагань!

Дякуємо нашим спонсорам!

ДЯКУЄМО ВСІМ, хто був причетний до спортивного заходу!

До нових зустрічей у наступному році!

До нових перемог! Ос!

Слава Україні!

Разом до Перемоги!