В Дніпрі вібулися змагання

15 Вересня 2021 року

12 вересня 2021 року в м. Дніпро відбулися чемпіонат України з кіокушинкайкан карате IKO Matsushima (дорослі, юніори) та Всеукраїнський турнір серед юнаків 14-15 років в розділах «куміте» і «ката». Загальне керівництво та організацію змагань забезпечувала «Українська Федерація «Кіокушинкайкан Карате» IKO Matsushima – Голова правління шихан Дмитро Волинець (м. Луцьк). Рефері на татамі — шихан Іван Звіздун (м. Новомосковськ), сенсей Вадим Шумик (м. Луцьк), сенсей Олександр Бачурін (м. Львів) та семпай Валентин Анцибора (м. Дніпро).

Змагання зібрали 85 найкращих спортсменів з 11 регіонів України — м. Києва, Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Київської, Полтавської, Одеської, Львівської, Закарпатської, Волинської та Миколаївської областей.

Конкуренція була дуже жорсткою, спортсмени члени збірних команд своїх федерацій (IKO Matsushima, КАN, WKB, WKO, IKO Matsui, Budo кai) задля перемоги віддавали усі сили та уміння. Суддівство було об’єктивним та неупередженим як в розділі “ката” так і в розділі “куміте”.

Особливо приємно відмічати чудові виступи представників Української федерації  IKO Matsushima. Перші місця серед чоловіків у своїх вагових категоріях вибороли –  Заболотний Владислав (Новомосковськ) до 70 кг, Матьковскі Сергій (Мукачево) до 80 кг та у розділі “ката”,  Конош Євген (Бровари) понад 80 кг.

Члени відокремленого підрозділу «Української федерації «Кіокушинкайкан карате» у Дніпропетровській області – керівник сенсей Дмитро Головін, доклали неабияких зусиль для забезпечення чіткої організації змагань, завдяки чому чемпіонат України та Відкритий всеукраїнський турнір пройшли чітко за планом та без жодної затримки.

Ці змагання стали, без перебільшення, справжнім ВІДКРИТИМ ОБ’ЄДНАВЧИМ чемпіонатом для всіх ведучих спортсменів різних федерацій!

ОСУ !