Пройшов чемпіонат Закарпатської області

17 Червня 2021 року

12 червня 2021 року в м. Ужгород пройшов Відкритий чемпіонат Закарпатської області з кіокушинкайкан карате ІКО Мацушима “Transcarpathian Power Championship 2021”. В змаганнях взяли участь 280 спортсменів віком 4-15 років з 5 областей 15 команд. Це був наймасштабніший чемпіонат області проведений саме в Закарпатті. Змагання ділилися на 2 категорії: новачки і досвідчені спортсмени. Для дітей і батьків, які приймали участь вперше – це був справжній емоційний іспит. Змагання  проводились на двох татамі. Суддівські бригади змінювались кожні 30 хвилин. Усі призери були нагородженні призами відповідних ступенів чемпіонату. Також були нагородженні кубком «За найкращу техніку» Канчій Михайло (м. Мукачево), кубком “За волю до перемоги” спортсмен з м. Івано-Франківськ.

Хочеться подякувати всім хто приєднався та допоміг в організації та проведенні змагань:  дизайнеру Vita Pauk за красиві дипломи, діджею Даніку, Даніелю Ільюшонку за звукове супроводження, Вячеславу Леньо «студії Знято» за відеозвіт, фотографу Мирославу Іванчо та  всім суддям.

Також хочеться подякувати меру міста Мукачева Балозі Андрію Вікторовичу та Мукачівській міській раді за підтримку в організації змагань!