Пройшов Кубок Мацушими 2019

9 Грудня 2019 року

30 листопада – 1 грудня 2019 року у місті Бровари у спортивному комплексі Броварського вищого училища фізкультури і спорту проходив міжнародний чемпіонат дитячий чемпіонат з кіокушинкайкан карате в розділах “куміте” і “ката”. У змаганнях приймали участь 320 дітей-спортсменів з 25 команд України. Організатором змагань був відокремлений підрозділ федерації у Київській області на чолі з головою Андрієм Гаврилюком.

Перед початком турніру відбулася урочиста церемонія відкриття, на якій з вітальним словом виступили голова правління Громадської організації «Українська Федерація “Кіокушинкайкан Карате” Дмитро Волинець та організатор Андрій Гаврилюк. Вони поздоровили юних спортсменів з початком змагань та побажали їм вдалих виступів на татамі, а також подякували благодійним організаціям та спонсорам, зокрема, благодійному фонду «Парі Матч» за чудові призи та подарунки дітям.  Після чого і розпочалися двобої. Всі поєдинки були дуже цікавими та захоплюючими. Атмосфера спортивної боротьби не давала глядачам нудьгувати. Всі спортсмени були налаштовані тільки на перемогу та демонстрували відмінну техніку, силу і волю до перемоги. В деяких вікових категоріях конкуренція була дуже серйозна, але переможцем міг стати лише один – найсильніший каратист

Не відставали від хлопців і юні представниці прекрасної половини людства, які часом так вели свої бої, що аж дух захоплювало. Швидко плинув час і прийшла пора підбивати підсумки. Всі переможці та призери отримали кубки, медалі та дипломи, а головне – здобули безцінний досвід виступів на такому високому рівні.

За результатами змагань перше командне місце зайняв СК “Будокан” (м. Бровари), друге місце СК “Санчін” (м. Ірпінь), третє місце зайняв СК “Муромець” (м. Київ). Кращим спортсменом Кубку Муцушими був визнаний Кушнір Олег, який здобув дві золоті нагороди в розділах “куміте” і “ката”.