Пройшли змагання в Дніпрі

26 Вересня 2019 року

21 вересня 2019 року у новозбудованому комфортабельному спорткомплексі “Слобожанський”, який розташований у смт. Слобожанському на самому кордоні з м. Дніпро відбувся Чемпіонат України з кіокушинкайкан карате IKO Matsushima (дорослі, юніори) у розділах “куміте” та “ката”, а також Відкритий всеукраїнський турнір серед юніорів 14-15 років у розділі “куміте”.

Загальне керівництво та організацію змагань забезпечувала «Українська Федерація «Кіокушинкайкан Карате» – Голова правління шихан Волинець Дмитро (Луцьк). Рефері на татамі — шихан Звіздун Іван (Новомосковськ), сенсей Шумик Вадим (Луцьк) та сенсей Бачурін Олександр (Львів).

Змагання зібрали 100 найкращих спортсменів з Дніпра, Херсона, Києва, Луцька, Мукачева, Броварів, Полтави, Львова, Новомосковська, Кам’янського, Ковеля та Кривого Рогу.

Не дивлячись на жорстку конкуренцію як у змаганнях з “ката” так і з “куміте”, в яких за перемогу віддавали усі сили та уміння представники міжнародних федерацій IKO Matsushima, КАN, WKB, IFK, WKO та Budoкai суддівство було об’єктивним, що було підтверджено відсутністю навіть усних протестів зі сторони представників команд.

Члени відокремленого підрозділу «Української Федерації «Кіокушинкайкан Карате» у Дніпропетровській області – керівник сенсей Головін Дмитро, доклали неабияких зусиль для забезпечення чіткої організації змагань, завдяки чому Чемпіонат України та Відкритий всеукраїнський турнір пройшли чітко за планом та без жодної затримки.

Запрошуємо всіх каратек України, незалежно від того, яку федерацію ви представляєте, прийняти участь у Чемпіонаті України та Відкритому всеукраїнському турнірі, які відбудуться наступного року.
ОСУ !

Фото підготувала:
Червона Ірина, ГО “Лідерство без титулів” https://www.facebook.com/liderstvo.bez.tutyliv/