Пройшов відкритий чемпіонат Запорізької області

14 Травня 2019 року

12 травня 2019 року в ДЮСШ №1 м. Мелітополя пройшов відкритий чемпіонат Запорізької області з кіокушинкайкан карате в розділі «куміте». Змагання зібрали понад 130 учасників з Мелітополя, Мелітопольського району, Дніпра, Вільногірська, Енергодара, Кам’янського, Новомосковська. Загальне керівництво організацією та проведенням змагань здійснювало Управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради Запорізької області та відокремлений підрозділ Федерації у Запорізькій області.

За підсумками змагань спортсмени з Мелітополя і Мелітопольського району, підготовлені тренерами Андрієм Жорняк, Анатолієм Зінченко, виступили успішно і посіли перше командне місце. Спортсмени з Дніпра стали срібними призерами, а бронзовими – команда з Вільногірська.

Переможцям в своїх вікових та вагових категоріях відповідно до єдиної спортивної класифікації України будуть присвоєні спортивні та юнацькі розряди. Учасники змагань, які посіли 1-2-3 місця в своїх вагових та вікових категоріях нагороджувалися грамотами та медалями.