В Дніпрі пройшили Відкритий Кубок Дніпропетровської області та Міжклубний турнір “Білий тигр”

26 Лютого 2019 року

23 лютого 2019 року у спорткомплексі “Слобожанський” (смт. Слобожанське, Дніпропетровська область) відбулися одразу два змагання з карате.

Відкритий Кубок Дніпропетровської області з кіокушинкайкан карате ІКО Мацушима та Міжклубний турнір серед початківців “Білий тигр”.

У змаганнях приймали участь 360 юних бійців з 17 команд віком від 5 до 13 років. Були представлені Дніпропетровська, Донецька, Кіровоградська, Запорізька та Київська області. Міста Дніпро, Запоріжжя, Кропивницький, Бровари, Покровськ, Новомосковськ, Кривий Ріг, Вільногірськ, Мелітополь, Енергодар, Пришиб та Слобожанське.

У більшості вагових категорій було від 8 до 16 учасників, тобто для перемоги потрібно було перемогти у 3, або навіть у 4 двобоях.

Рівень підготовки бійців був доволі високим, поєдинки проходили у рівній та напруженій боротьбі.

Не дивлячись на деякі помилки у суддівстві змагання пройшли у дружній атмосфері.

Результати: перше командне місце здобула команда міста Бровари, Київська область (керівник сенсей Гаврилюк);

друге командне місце у команди міста Мелітополь, Запорізька область (керівник сенсей Жорняк);

третє командне місце заробила збірна міста Покровськ, Донецька область (керівник семпай Максимов) та міста Кропивницький, Кіровоградська область (керівник семпай Кондратов).

Дякую всім учасникам за мужність та витримку. ОСУ !

Керівник Відокремленого підрозділу Української федерації Кіокушинкайкан карате у Дніпропетровській області, сенсей Головін.