Пройшов Відкритий Кубок України серед дітей та юнаків

13 Грудня 2018 року

9 грудня 2018 року в м. Бровари пройшов Відкритий Кубок України серед дітей та юнаків (8-15 років). На змагання приїхали 249 спортсменів з 18 клубів 8 областей України.  Головний суддя змагань – суддя міжнародної категорії, Шихан Дмитро Волинець (5-й дан, м. Луцьк). Голова оргкомітету – суддя національної категорії, голова Відокремленого підрозділу  Української Федерації “Кіокушинкайкан Карате”» Андрій Гаврилюк ( 3-й дан, м. Бровари).

На відкритті змагань були присутні гості: заступник Броварського міського голови Григорій Голубовський та начальник відділу фізичної культури і спорту Броварської міськради, які у своїх вітальних виступах вони поздоровили спортсменів з початком змагань та побажали їм вдалих виступів на татамі. Під час відкриття Шихан Дмитро Волинець вручив чорний пояс на 1 дан  Артему Гелькіну, іспити на який він здав ще влітку.

Після чого і розпочалися поєдинки, на яких кожен проявляв свій бійцівський дух та не хотів поступатись перемогою. У підсумку, перше командне місце зайняли спортсмени з СК “Будокан” м. Бровари, друге – СК “Санчін” м. Ірпінь, третє -спортсмени з СК “Катана” м. Луцька.