Представники федерації взяли участь у європейських зборах

6 Серпня 2018 року

З 2 по 5 серпня  2018 року в Німецькому містечку Бед-Херсвальд проходили 10-ті Європейські літні тренувальні збори для Бранч-Чіфів, інструкторів та спортсменів. Участь у них прийняли спортсмени з Німеччини, Данії, США, Хорватії, Австрії, Грузії, Угорщини, Фінляндії, Італії, Естонії, Бельгії та України. На зборах також був присутній віце-президент I.K.O. Matsushima Хансі Джон Тейлор (Австралія). Самі збори проходили під керівництвом президента європейської організації Шихана Клауса Рекса (Данія).
В програму зборів входили тренування з кіхон, ката, куміте та загальної фізичної підготовки. Щоранку, перед основним тренуванням, під керівництвом тренерів з Німеччини була ранкова пробіжка на гору. Тренування з куміте проводила сенсей Ліла Херсег (Угорщина) – чемпіонка світу, дво-разова чемпіонка Європи.
Загалом збори проведені на високому рівні, з урахуванням всіх можливостей, бажань, хорошого харчування. Також були проведенні збори Бранч-Чіфів та доджо-операторів. На яких обговорили майбутні збори та наступний чемпіонат Європи.