Пройшли літні навчально-тренувальні збори

3 Липня 2018 року

З 24 червня по 1 липня на території санаторію “Шахтар” (с. Павлівка, Волинської області) відбулися літні навчально-тренувальні збори для спортсменів Української Федерації «Кіокушинкайкан Карате».

Цьогоріч на Волинь приїхали спортсмени з Луцька, Дніпра, Мукачева, Броварів і Ковеля. Загалом більше 150 членів федерацій взяли участь у зборах. Не змінним керівником і організатором зборів являється шихан Дмитро Волинець (голова правління федерації), який вважає такого типу збори важливим об’єднуючим фактором, місцем обміну досвідом та спільного здорового відпочинку.

Як завжди, літні збори проходили 8 днів: 5 насичених днів тренувань, день атестації на нові учнівська та майстерські рівні та два дні активного відпочинку. Тренування проводили інструктори, що приїхали з різних куточків України, які ділились своїми навичками та методикою тренувань.

Цьогоріч Матьковскі Катерина успішно пройшла екзамен на 2 дан та лави чорних поясів федерації поповнили Гелькін Артем і Кондрацький Артур, які атестувалися на 1 дан.

Керівництво федерації дякує всім учасникам літніх зборів, та вітає усіх, хто успішно склав екзамен!