Пройшов Чемпіонат Волинської області

24 Жовтня 2017 року

21 жовтня 2017 року у Луцьку пройшов Чемпіонат Волинської області серед дітей та юнаків. Участь у ньому прийняла рекордна кількість спортсменів 180 каратистів з Луцька, Ковеля та Ківерцівського району. Найменшими учасниками стали маленькі спортсмени з садочків Луцька. Боротьба йшла у 28 категоріях, де кожен намагався отримати свій перший кубок, першу медаль та перший диплом, так як головною метою чемпіонату було залучити якомога більше юних спортсменів без досвіду, для яких цей турнір став першою важливою сходинкою у їхньому житті. Звичайно щонайвиднішими були поєдинки у юнаків, які вже достатньо часу займаються та володіють певними навичками.

Організатором турніру виступив Волинський обласний осередок УФКК, в особі Шихана Волинця Дмитра (5 дан).  “Головною місією нашої організації є перше за все забрати дітей з вулиць, прищепити їм любов до спорту, викликати бажання знайти себе завдяки йому”- підсумував Шихан на відкритті турніру.

Також під час відкриття були вручені сертифікати і нові пояси тим, хто цього літа на дан-тесті успішно пройшов його. Гість з  міста Мукачево, Сергій Матьковскі отримав з рук Шихана свій сертифікат на 2 дан. Також новим Сенсеєм поповнився Волинський обласний осередок. Їхні лави поповнив Шевчук Василь.

Загалом чемпіонат пройшов у дружній атмосфері. Новоспечені чемпіони отримали свої  довгоочікувані нагороди. Також були відзначені найтехнічніші спортсмени, якими стали Бездєнєжних Максим з Луцька та Кічка Анастасія з Ковеля.

Вітаємо всіх переможців, призерів, учасників, суддів та гостей з цим святом. Бажаємо подальших перемог, досягнення нових вершин та успіхів у спортивній кар’єрі.