Пройшли літні навчально-тренувальні збори

11 Липня 2017 року

З 2- 9 липня 2017 року на озері Світязь у Волинській області пройшли літні навчально-тренувальні збори з кіокушинкайкан карате І.К.О. Мацушима під керівництвом Шихана Волинця Дмитра Леонідовича.

Участь у цьогорічних зборах взяли 110 спортсменів з областей:

Волинської – інстуктори Волинець Дмитро (5 дан), Шумик Вадим (3 дан), Шевчук Василь (2 дан), Приходько Марія (2 дан), Бідзюра Ольга (1 дан);

Дніпропетровської – інструктори Головін Дмитро (3 дан), Гончаренко Ярослав (2 дан);

Київської  – інструктор Гаврилюк Андрій (3 дан);

Закарпатської – інструктор Матьковскі Сергій (1 дан).

Збори пройшли на дуже високому рівні. Чотири тренування в день, які включали в себе: куміте, ката, статика, фізична підготовка, прийоми самооборони та інше. Кожного ранку проводилась ранкова пробіжка біля озера. Збори проводились з напрямком підвищення рівня майстерності спортсменів та тренерів.

7 липня 2017 року проходив кю -тест та дан-тест, який на думку всіх спортсменів був найважчим випробуванням у цих зборах. Кожен спортсмен, який пройшов цей екзамен показав всі свої вміння, силу духу та волі і витримку справжнього воїна.

Вітаємо спортсменів, які склали дан-тест:

Рубальський Владислав (м.  Бровари) – 1 дан

Лисков Олексій (м. Бровари) – 1 дан

Татауров Володимир (м. Бровари) – 1 дан

Матьковскі Сергій (м. Мукачево) – 2 дан

Шевчук Василь (м. Луцьк) – 3 дан.

В кінці зборів учасники мали день відпочинку, протягом якого були проведені конкурси самодіяльності, шашлики, барбекю, баня та різні спортивні заходи. Також були нагороджені грамотами та статуетками Анцибора Валентин, який показував дух кіокушина, та найменша учасниця зборів Волинець Владислава. У конкурсі самодіяльності нагороду отримав Лавренчук Олександр.

Всі фотографії