Пройшли літні навчально-тренувальні збори

15 Липня 2016 року

З 3 по 10 липня 2016 року на базі відпочинку біля озера Пісочне, що в Турійському районі Волинської області, пройшли традиційні літні збори Української Федерації «Кіокушинкайкан Карате» під керівництвом Шихана Дмитра Волинця.

Загалом участь у цьогорічному таборуванні взяли 70 каратистів, серед учасників були також спортсмени Сенсея Дмитра Головіна з Дніпра. Програма зборів була дуже насичена. Щодня спортсмени мали чотири тренування. Перше тренування було традиційним і включало у себе ранкову пробіжку, яка з кожним днем збільшувала свою дистанцію. В обіднє-відточували свою майстерність в ката. На вечірньому підвищували свою загальну фізичну підготовку, працювали у в парах, навчались самообороні від нападника з ножем, вправлялись в куміте. Четвертим було тренування з самопідготовки, на якому всі хто мав бажання атестуватись, готувались до здачі на пояс. Одним з найцікавіших було лекційне занять з надання першої медичної допомоги, яке проводив завідувач відділення неврології Ківерцівської районної лікарні Марищук Олесь, на якому як інструктори, так і спортсмени вчились надавати першу долікарську допомогу. В перерві між тренуваннями каратисти мали можливість відвести духв озері, пограти у футбол та волейбол.
Завершальним етапом літніх зборів став кю і дан тест. Цьогоріч успішно на 1 дан атестувалась Бідзюра Ольга та на 2 дан спортсмен з Дніпра – Гончаренко Ярослав. Ну і нового статусу – Сенсея набув Шумик Вадим, який успішно пройшов екзамен на 3 дан.

Опісля тренувального процесу відпочинок прикрасили банні процедури, барбекю та велика ватра (вогнище), що міцно закріпились як невід’ємні ритуали зборів на Волині. Також пройшов конкурс самодіяльності, на якому спортсмени в комічній формі зображали цікаві та найбільш пам”ятні моменти, що трапились з ними на зборах.

Дякуємо всім учасникам табору, ще раз вітаємо тих, хто пройшов успішно екзамен, та бажаємо в такому ж ключі, активно та оптимістично провести своє літо! Осу!