Участь у Відкритому чемпіонаті Києва

25 Квітня 2016 року

23 квітня 2016 року відбувся Відкритий чемпіонат Києва з кйокусінкай карате. Організатором турніру виступила Київська міська організація кйокусінкай карате IFK. Участь у турнірі взяло близько 280 учасників з багатьох регіонів України. Паралельно на одному з татамі проходив відбірковий чемпіонат України серед дорослих на чемпіонат Європи KWU.

Команда Української Федерації «Кіокушнкайкан Карате» також взяла участь у цьому заході. ЇЇ представили 7 спортсменів, а також у якості судді – Горішний Василь. Варто відзначити високу підготовку юних спортсменів, які взяли участь у чемпіонаті, у надзвичайно цікавих поєдинках кожен хотів отримати звання кращого у столиці. Троє волинян посіли четверте місце. За вихід у фінал, хлопці програли більш досвідченим спортсменам. Двом дівчатам з нашої команди вдалося зайняти місце на п’єдесталі. В результаті Осокіна Анастасія стала третьою у ваговій категорії 14-15 років понад 50 кг, а ковельчанка – Кічка Анастасія виборола срібло.

Варто відзначити злагоджену роботу організаторів турніру. Попри те, що початок затягнувся, сам чемпіонат пройшов швидко та якісно.

Дякуємо організаторам за проведений турнір!