Участь у відкритому чемпіонаті Дніпропетровської області

5 Квітня 2016 року

2 квітня 2016 року команда Дніпропетровського обласного осередку Української Федерації “Кіокушинкайкан Карате” у складі Голови осередку Головіна Д.В. та спортсменів Долінного Олександра, Бойко Микити, Новікова Владислава, Головіна Назара та Кіряхно Данила приймала участь у відкритому чемпіонаті Дніпропетровської області з кіокушинкай карате (версія WKO), який проходив у місті Кривий Ріг.

На змаганнях зібрались бійці з різних федерацій та міст України. Були представлені федерації ІКО 1 (Мацуі), WKO (Мідорі) та ІКО Мацушима,  Географія турніру була доволі широка, хлопці та дівчата представляли міста Київ, Кіровоград, Запоріжжя, Дніпропетровськ та Кривий Ріг. Учасників змагань було понад 250 чоловік.

Незважаючи на офіційний статус чемпіонату організація та особливо суддівство були на дуже низькому рівні.

Наші хлопці всупереч не об”єктивному та вкрай упередженому суддівству змогли показати свої наякращі якості та виступили достойно. Долінний Олександр та Головін Назар зайняли у своїх вікових категоріях 2 та 3 місце відповідно. Слід зазначити, що по волі організаторів змагань Головін Назар при своїй вазі 38 кг змагався зі значно важчими хлопцями у категорії до 45 кг.

Бажаємо нашим хлопцям подальших успіхів на довгому та важкому шляху Кіокушин карате. ОСУ!