Чемпіонат Волинської області

23 Листопада 2015 року

21 листопада 2015 року у Луцьку пройшов чемпіонат Волинської області з кіокушинкайкан карате.  Участь у ньому взяло 148 спортсменів. Найменшими учасниками були каратеки з дитячих садочків, що вперше вийшли на татамі. Традиційно чемпіонат приймала Луцька гімназія №18.

«Хтось сьогодні вперше вийде на татамі, хтось отримає новий досвід. Головне щоб ви пам’ятали, ви боретесь на татамі не за кубок чи медаль, а за можливість стати кращими, за можливість проявити себе, подолати свій страх, здобути новий досвід. Після закінчення чемпіонату у вас не повинно залишитись ворогів, а повинні з’явитись нові друзі, бо Кіокушин – це одна сім’я» – наголосив  Головний суддя змагань – Шихан Дмитро Волинець (5 дан).

Хоч в турнірі взяло участь багато новачків, спортсмени показали гарну підготовку, сильний бійцівський характер та надзвичайну волю до перемоги. Ближче до фіналу суддям та рефері ставало все важче визначати переможця, адже кожен намагався стати кращим та піднятись на найвищу сходинку п’єдесталу. Між собою бійці розігрували 25 комплектів нагород. Також визначили бійця з найкращою технікою на турнірі, ним стала Кічка Анастасія з Ковеля. А Шалайко Михайло проявив найбільшу волю до перемоги, за що і отримав пам’ятний трофей.

Цей чемпіонат став хорошою перевіркою готовності до КубкуУкраїни, що пройде в Броварах 13 грудня.

Спортсменам бажаємо не зупинятись на досягнутому, подолати нові вершини та гідно представити себе на Кубку України.