Участь у відкритому чемпіонаті Миколаївської області

23 Жовтня 2015 року

18 жовтня 2015 року в м. Миколаїв проходив відкритий чемпіонат Миколаївської області з кіокушинкай карате у розділі «куміте» серед чоловіків і жінок, ветеранів, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат.

Даний турнір зібрав найсильніших спортсменів з різних федерацій, що культивують карате кіокушинкай. Так, в чемпіонаті брали участь команди Шинкіокушин (Мідорі), ІКО1 (Мацуї), Кіокушин-кан (Рояма), ІКОЗ (Мацушима) і Ренгокай. Загальне число учасників було більше 400 чоловік.

Дніпропетровський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації «Української Федерації «Кіокушинкайкан карате» було представлено чотирма спортсменами. У категорії 8-9 років Головін Назар і Галиш Максим, 12-13 років Олександр Долинний і в ветеранах Головін Дмитро.

На жаль, не зміг як слід налаштуватися на перший поєдинок і програв з оцінкою іппон Галиш Максим.

У рівному бою після додаткового часу спірним рішенням суддів програв Головін Назар значно більш крупному противнику.

Долинний Олександр посів 2 місце в категорії до 60 кг. У фінальному бою після двох продовжень і розділеного рішення суддів перемога дісталася противнику Олександра.
У турнірі ветеранів в абсолютній ваговій категорії, при власній вазі 82 кг, 2 місце посів Дмитро Головін. Перший поєдинок Дмитро виграв з оцінкою вазарі у 110 кг супротивника, другий після продовження одноголосним рішенням суддів. У фіналі Дмитро поступився спортсмену 92 кілограмовому з Херсона.

На жаль організація турніру була середнього рівня, насамперед це стосується суддівства та організації поєдинків (пояснюється великою чисельністю учасників).