Тренувальний табір в Угорщині

10 Серпня 2015 року

З 3 по 8 серпня 2015 року в місті Мішкольц Шихан Йозеф Борза проводив збори для каратистів Угорщини. Вже вкотре участь в них взяли спортсмени з нашої федерації: Шихан Дмитро Волинець (5 дан), Сенсей Андрій Гаврилюк (3 дан) та Семпай Шевчук Василь (2 дан). Традиційно базою для проведення було обрано “Поліцейську академію Мішкольца”, куди приїхало близько 120 каратистів. Щоденно проводилося по 3 тренування. Перше включало: ранкову пробіжку, енергетичні вправи, кіхон. На другому виконували ката та розбирали бункай. На третьому традиційно відбувалося куміте. За окремою програмою займалася група, до складу якої входили каратисти, що виступають на татамі в розділі куміте. Тренування у них проходили дещо в іншій формі, були жорсткішими та складнішими. Варто зазначити, що саме в цій групі, тренувалися і наші спортсмени.

Збори у Йозефа Борзи завжди вирізнялися своєю особливою дисципліною та серйозними навантаженнями. Як завжди підсумком зборів була атестація на кю та дани.

В останній день табору, коли вже всі мали вільний час для відпочинку, наші каратисти відновлювали сили в термальних джерелах «Мішкольц-Тапольце».

Участь у таких зборах дає великий досвід та стає хорошим стартом для нового тренувального року.