Всеукраїнський літній табір

8 Липня 2015 року

На Волині пройшов традиційний всеукраїнський літній спортивний табір Української Федерації «Кіокушинкайкан Карате». Інструкторами таборування каратистів були: Шихан Дмитро Волинець (5 дан, м. Луцьк), Сенсей Дмитро Головін (3 дан, м. Дніпропетровськ) та Шевчук Василь (2 дан, м. Луцьк). Учасниками зборів були спортсмени з Волинської, Хмельницької, Донецької та Дніпропетровської областей. Вже традиційно каратисти базувались на о. Пісочне, що в Турійському районі. Програма тренувань була до волі насиченою: кіхон, ката, самозахист від холодної зброї, технічна і тактична підготовка в куміте, загальна фізична підготовка та спортивні ігри. Режим дня як завжди насичений: ранкове бігове тренування, обіднє, що включало технічну підготовку та бункай, вечірнє, на якому здебільшого робота в парах, та після вечері самопідготовка до кю та дан-тесту. В передостанній день перед атестацією усі, в тому числі і найменші учасники, взяли участь в нічному тренуванні. Звісно апогеєм літнього табору була атестація, результатом якої стало присвоєння нових кю тим, хто успішно пройшов екзамен. Окремо вітаємо Іванова Олексія з успішною здачею на 1 дан.

В перерві між тренуваннями усі мали можливість скупатись в озері, на березі якого розташовується база спортсменів, розважити себе різного роду іграми або ж просто відпочити.

Такого роду табір був і є одним з найкращих способів виховання та тренування каратистів, що зміцнює як особистий дух кожного спортсмена, так і впливає на покращення стосунків всієї сімї Кіокушин.