Присвоєння спортивних звань

7 Липня 2015 року

Українська Федерація «Кіокушинкайкан карате вітає Лещук Ольгу з отриманим спортивним званням “Майстер спорту України міжнародного класу” та Гаврилюка Андрія з присвоєним званням “Майстер спорту України” з кіокушинкайкан карате. Такого результату спортсмени досягли завдяки своєму власному бажанню, силі волі, постійній роботі над собою, ну і звісно великій кількості тренувань. Ольга  завдячує такому досягненню в першу чергу кваліфікованій роботі тренера – Шихана Дмитра Волинця.

Такі високі звання Ольга та Андрій отримали після того, як виступили на Чемпіонаті Світу в м. Дурбан (ПАР) у 2014 році, де Ольга посіла  I місце, а Андрій отримав бронзу.

До цього обоє спортсменів були призерами та переможцями чемпіонатів та турнірів різних рівнів. Так Ольга була  призером Чемпіонату Європи 2013 року в м. Донецьк та бронзовим призером Чемпіонату світу 2012 року в м. Ісесакі. Андрій – бронзовим призером Чемпіонату Європи в м. Егер, що в Угорщині.

Через відсутність чемпіонки, відзнаку міністерства Шихан вручив її мамі та подякував за виховання такої дочки. Андрій же свою відзнаку отримав від голови обласного управління у справах молоді та спорту Київської ОДА.