Чемпіонат України серед чоловіків та жінок. Відкритий всеукраїнський турнір серед юнаків та юніорів.

26 Травня 2015 року

23 травня 2015 року в м. Бровари  Українська Федерація «Кіокушинкайкан Карате» провела Відкритий чемпіонат України серед чоловіків та жінок та Всеукраїнський турнір серед юнаків та юніорів з кіокушинкайкан карате. Участь в чемпіонаті взяло близько 100 спортсменів з 8 регіонів України. Всі поєдинки відбувались на одному татамі, яке обслуговувало дві суддівські бригади та три рефері Шихан Іван Звіздун,  Сенсеї Євгеній Запара та Дмитро Головін.

Дорослі боролись в п’яти категоріях, юніори в 12.  Не обійшлось звичайно і без травм, проте кожний поєдинок був видовищним, яскравим. Всі спортсмени показали високій рівень підготовки та технічних навичок. Сенсей Гаврилюк Андрій, як голова Київський обласний осередок Федерації та безпосередній організатор турніру, відмітив: «Кожен хто вийшов на татамі, вже є переможцем. Мало кому вистачить сміливості, особливо серед дорослих, вийти на двобій, терпіти силу удару суперника та демонструвати свої вміння!».

Всі переможці та призери змагань були нагородженні медалями, грамотами та кубками. Також організаторами турніру були відмічені: боєць з найкращою технікою, двоє спортсменів – «За волю до перемоги», та кращий суддя, яким став Шихан Іван Звіздун.

Дякуємо всім учасникам змагань. Ще раз вітаємо переможців та призерів, та бажаємо їм нових здобутків та перемог!