Відкритий Кубок України серед юнаків та юніорів

5 Грудня 2014 року

Організатором змагань виступила Українська Федерація «Кіокушинкайкан Карате». Участь у змаганнях взяло 170 спортсменів з 13 областей України. Спортсмени визначали кращих у 23 категоріях.

На початку змагань, головний суддя Шихан Дмитро Волинець, вручив чорні пояси нових ступенів  4 каратистам: Звонику Дану (2 дан, Донецьк), Мавродію Артуру (2 дан, Донецьк), Головіну Дмитру (3 дан, Дніпропетровськ), Гаврилюку Андрію (3 дан, Бровари).

«Щиро вдячний, що не зважаючи на складну ситуацію в країні, ви прийняли наше запрошення та приїхали до нас на Кубок», – звернувся до гостей та учасників турніру головний організатор змагань Сансей Андрій Гаврилюк (3 дан).

Змагання пройшли без затримок, організовано та злагоджено. Також обійшлось без серйозних травм, хоч рівень спортсменів був на високому рівні, і кожен намагався піднятись на найвищий щабель п’ядесталу.

Усі переможці та призери нагороджувались медалями, кубками та грамотами. А тим, хто найбільше сподобався суддівській колегії, подарували фірмові патріотичні сумки. По завершенню турніру слово взяв Дмитро волинець: «Дякую всім тим, хто знайшов можливість приїхати на наш турнір. Ви показали себе з найкращої сторони, продемонстрували свої навики та техніку. Кожен бій проводили демонструючи свій справжній бійцівський характер, тому кожен повинен бути задоволений собою, а тренери своїми учнями!».