Міжнародні тренувальні літні збори

19 Серпня 2014 року

З 11 по 16 серпня 2014 року члени Української Федерації «Кіокушинкайкан Карате» були учасниками тренувальних літніх зборів OKKH (Oyama Kiokushin karate Hungary). Збори проходили під керівництвом Президента угорської федерації – шихана Йожефа Борзи (6 дан) на базі підготовки поліцейський у місці Мішкольц. Й.Борза подякував Голові правління федерації, шихану Д.Волинцю, за те, що йому у такий складний для України час вдалося привести команду на їхній літній табір.

Тренувальний процес був розділений на 5 днів, по три тренування в день. Перше включало в себе ранкову пробіжку та фізичну підготовку, друге кіхон та ката, третє – роботу в парах та куміте (бої). Для кращої ефективності всі учасники зборів були розділені на групи. Окремо проводились тренування для збірної Угорщини, які готуються до виступів на турнірах і чемпіонатах. Разом з їхніми спортсменами  були запрошені тренуватись двоє членів української збірної. Програма тренувань дещо відрізнялись від тої, яку давали основній групі. Збірну тренував – шихан Золтон Ореховський (5 дан, Угорщина). Більший акцент робився на загальній та спеціальній фізичній підготовці. Багато вправ було дано на розвиток швидкісно – силових якостей, координацію, реакцію, витривалість, напрацьовці  бойових комбінацій. Кожне тренування супроводжувалось використанням різного роду  інвентарю.

В останній день були проведені кю та дан-тести, після якого був організований прощальний вечір. На ньому оголосили результати екзамену, підбили підсумки зборів та оголосили кращого спортсмена табору. Не обійшлося в той вечір без розваг. Розділені раніше на команди, спортсмени представляли себе, зробивши гумористичні сценки. Українські спортсмени показали себе не гірше ніж безпосередньо на тренуваннях.

Дякуємо організаторам табору, та тренерам за проведену клопітку роботу! Осу!