Всеукраїнський літній табір

8 Липня 2014 року

З 29 червня по 06 липня 2014 року пройшли навчально-тренувальні збори під керівництвом Бранч Чіфа України ІКО Мацушима Дмитра Волинця (5 дан, м. Луцьк) на базі відпочинку поблизу о. Пісочне (Турійський район, Волинська обл.). Цього року на зборах були представлені 75 спортсменів та тренерів з шести регіонів України: Донецького, Дніпропетровського, Київського, Житомирського, Хмельницького та Волинського.
Вітаємо з успішною здачою Сенсеїв Головіна  Дмитра (3 дан, м. Дніпропетровськ) та Гаврилюка Андрія (3 дан, м. Бровари), а також Приходько Марію (2 дан, м. Луцьк), Шевчука Василя (2 дан, м. Луцьк), Лещук Ольгу (2 дан, м. Луцьк), Мавродія Артура (2 дан, м. Донецьк), Звоника Дана (2 дан, м. Донецьк) та Євгена Коноша (1 дан, м. Бровари). Тим учасникам, які не пройшли екзамени, бажаємо підтягнути свою техніку та знання і пробувати в наступному році.
Вільний час від тренувань учасники грали футбол, волейбол, ловили рибу, раків, палили ватру, збирали ягоди, гриби, жарили шашлики. Родзинкою зборів після атестації була баня на березі озера. Деякі діти та дорослі вперше в житті парились в бані з віниками. Усі учасники зборів поїхали до дому з незабутніми враженнями. Чекаємо всіх на наступні збори.