Учать у Кубку бранча кіокушин будокай України

23 Квітня 2014 року

12 квітня 2014 року команда Дніпропетровського обласного осередку Української Федерації “Кіокушинкайкан Карате” (IKO Matsushima) прийняла участь у щорічному змаганні серед дітей та молоді віком від 6 до 17 років “Кубок бранча кіокушин будокай України” (Корольов Р. В. 3 дан), який проходив у Дніпропетровському технікумі зварювання та електроніки імені Є. О. Патона. У змаганнях брали участь представники м. Дніпропетровськ, Дніпропетровського району, м. Нікополь, м. Дніпродзержинськ та м. Новомосковськ.

В заявці осередку було 15 юних спортсменів. Десятеро представляли клуб під керівництвом Гончаренко Ярослава (1 дан) та Коркач Антона (1 дан), п”ятеро клуб “КАСКАД” під керівництвом Головіна Дмитра (2 дан).

За результатами змагань перемогли у всіх поєдинках та стали переможцями у своїх категоріях Кравець Роман, Оруджев Ілля (Гончаренко, Коркач), Головін Назар, Сокол Олексій (Головін), 2 місце посіли — Сохач Віктор, Прудніков Микита, Агарков Владислав, Зубков Данило (Гончаренко, Коркач), Долінний Олександр (Головін), 3 місце – Гасанов Азіз та Асатрян Єгіш (Гончаренко, Коркач).

На фото наймолодші переможці та призери. Перший ряд – Зубков Данило 6 років, Головін Назар 6 років, Оруджев Ілля 7 років, Кравець Роман 8 років, другий ряд Гасанов Азіз 9 років та Сокол Олексій 9 років, тренери Гончаренко Ярослав та Головін Дмитро.