6-та Міжнародна Першість «Золоте Кільце Росії»

4 Квітня 2014 року

З0 березня 2014 пройшла 6-та Міжнародна Першість «Золоте Кільце Росії» з Кіокушинкайкан карате ІКО Мацушима в м. Іваново (Росія). В змаганнях взяли участь 296 спортсменів з 26 міст 3-х країн. Українську Федерацію «Кіокушинкайкан Карате» представляло два спортсмени з Донецького осередку: Кондратенко Єгор та Звоник Дан.
Про змагання Звоник Дан пише: «Коротко про змаганнях, я програв по Гентену! Якщо вірніше сказати, то засудили, бій був брудний і провокаційний. Суддівство жахливе! Зливали всіх, крім команд з Москви та Іваново. У моїй категорії 16-17 років злили трьох хороших бійців, які були достойніші стояти на п”єдесталі. І звичайно звинувачую у своїй поразці не тільки суддів, а й себе, бо не зміг доопрацювати суперника до Іпон (нокауту), тому прошу не судити строго! Я не вважаю себе переможеним! Але звичайно прикро, що не зміг відстояти честь України!
Хочу привітати Кондратенко Єгора із зайнятим першим місцем у категорії 10-11 років більше 45 кг. Було 4 поєдинки і всі дострокові, фінал був виграний за 4 секунди! Вітаю! Молодець!»