Пройшов чемпіонат Волинської області

25 Жовтня 2016 року

22 жовтня 2016 року в Луцьку пройшов традиційний Чемпіонат Волинської області, який цьогоріч зібрав більше 150 спортсменів з Луцька і Ковеля. Спортсмени змагались між собою у 28 вагових та вікових категоріях. Наймолодшому учаснику змагань було лише 4 роки. 5 категорій були сформовані з вихованців, що займаються в дитячих садочках.

Варто відзначити, як за рік виросли волинські каратисти, як фізично, так і технічно. Як з року в рік зростають вони професійно. За результатами цих змагань буде сформована команда з Волині, яка представлятиме нашу область на чемпіонаті України, який пройде в листопаді в Дніпрі.

Всі переможці та призери були нагородженні кубками, медалями та грамотами. Також було визначено найтехнічніших спортсменів, якими стали Мороз Артем з Луцька та Остапук Діана з Ковеля. Також на цьому спортивному святі Шихан Дмитро Волинець вручив чорні пояси людям, які пройшли атестацію цього літа на червневих зборах. Так, чорний пояс 1 дану і сертифікат отримала Бідзюра Ольга, а 3 дану – Шумик Вадим. Також Шихан оголосив подяку Горішному Василю за допомогу і підтримку доджо в Ковелі.