Всеукраїнський літній табір з Кіокушин карате

5 Липня 2009 року

З 28 червня по 5 липня 2009 року пройшли навчально-тренувальні збори на базі відпочинку в 50 м від озера Пісочне. У ньому взяли участь близько 70 спортсменів із Дніпропетровська, Нікополя, Києва та Луцька, які протягом 5 днів мали по чотири тренування. День розпочинався з ранкового підйому о 5:30, далі біг лісом, кіхон, ката з детальними розясненнями, а також робота зі зброєю (тонфа, нунчаки, бо, ножі). На третьому тренуванні вдосконалювали навики в куміте. Також проводились нічне тренування та тренування у воді. В останній день тренувань кожен міг перевірити свої знання та фізичну підготовку у вигляді кю та дан тестів.

Та весь табір не обмежувався одними тренуваннями. Усі мали можливість поплавати в чистому озері, погуляти лісом, позбирати ягід та просто відпочити. Наприкінці зборів провели футбольний поєдинок між командами “Волині ” та “Дніпропетровська”, палили ватру, яка досягла 2-метрової висоти, а також прощальна вечеря (сайонара).

На цих зборах було атестовано двох спортсменів на чорні пояси. Артем Білоцький успішно здав на 1 дан, а Головін Дмитро на 2 дан. Від імені Української Федерації “Кйокусін-Будо Карате” вітаємо з отриманням даних майстрівських ступеней.