Пройшов Відкритий Кубок України серед дітей та юнаків

5 Грудня 2016 року

4 грудня 2016 році в м. Бровари пройшов Кубок України з кіокушинкайкан карате серед дітей та юнаків. Цьогоріч на Київщину прибуло більше 200 спортсменів з багатьох регіонів України. Спортсмени боролись за право бути першим у 30 категоріях. Головним організатором турніру виступили Українська Федерація «Кіокушинкайкан Карате» та її Київський обласний осередок, в особі сенсея Гаврилюка Андрія.

З вступним словом звернувся голова правління федерації Шихан Дмитро Волинець: “Ми кілька днів назад приїхали з 5-го Чемпіонату Світу, що відбувався в Японії. І помітили одну річ: звідки ти не приїхав, з якої б країни не був, ти рівний з рівними. Хотілося б, щоб на цьому турніри всі теж були рівними, незалежно з якого міста чи організації!”.

Незважаючи на велику конкуренцію та жорсткі поєдинки, вдалося уникнути серйозних травм, все пройшло злагоджено, спокійно, організовано.

Разом з тим, що були нагороджені переможці та призери турніру, було відзначено кращих спортсменів, які показали хорошу техніку, волю до перемоги та справжній бійцівський характер.

Перше місце у командному заліку зайняла команда Броварів, а друге і третє – команди з Ірпеня і Вишгорода відповідно.

Ще раз вітаємо всіх переможців кубку!