Відбулись Чемпіонат України серед чоловіків та жінок та Всеукраїнський турнір серед юнаків та юніорів

15 Листопада 2016 року

12 листопада 2016 року в м. Дніпро відбувся Відкритий Чемпіонат України з кіокушинкайкан карате серед чоловіків та жінок та Відкритий всеукраїнський турнір серед юнаків та юніорів. Захід зібрав більше 100 кращих спортсменів з усіх куточків країни. Організаторську функцію взяла на себе Українська Федерація «Кіокушинкайкан Карате», в особі шихана Дмитра Волинця, та Дніпропетровський обласний осередок цієї ж організації. Головну функцію організатора взяв на себе сенсей Дмитро Головін та семпай Ярослав Гончаренко, з якою успішно справились.

Самі змагання пройшли на території КХ «Тайм Аут». Спортсмени боролись бути кращими у 17 категоріях. Одним з основних закликів організаторів, висловлених Дмитром Волинцем, було те, що завдання кіокушину забрати дітей з вулиць та привести їх у спортзали, аби виховати морально та фізично стійку особистість. Також було сказано, що такого роду змагання повинні об’єднувати кіокушин і надзвичайно приємно, що в Дніпро приїхали каратисти не лише з різних регіонів, але й з різних організацій.

Також подію прикрасило вручення чорного поясу 2 дану і сертифікату Ярославу Гончаренку, на який він атестувався цього літа.

Самі ж поєдинки пройшли у шаленій напрузі та високому темпі, адже кожен хотів повернутись з нагородою найвищого гатунку. Тому каратисти на татамі показали надзвичайно високий клас підготовки, витривалості, техніки, та волі до перемоги.