Участь у Всеукраїнському турнірі, присвячений пам’яті загиблих воїнів АТО

10 Травня 2016 року

7 травня 2016року в м. Броди відбувся Всеукраїнський турнір з кіокушин-кан карате, присвячений пам’яті загиблих воїнів АТО. Участь у ньому взяли каратисти з Рівненської, Львівської, Закарпатської, Одеської, Тернопільської, а також Волинської областей.

Організатором виступили Львівська обласна федерація “Кіокушин-кан карате”, в особі сенсея Михайла Чунгіна. Українську Федерацію «Кіокушинкайкан Карате» представляли 12 спортсменів з Луцька та Ковеля, 8 з них зійшли на п’єдестал та повернулися додому з нагородами. Снитюку Олегу, Кічці Анастасії, Курловичу Олександру та Марищуку Любомиру вдалося стати першими та найкращими у своїх вагових категоріях. Пісоцький Дмитро, Осокіна Анастасія та Бездєнєжних Максим поступились у фіналі і в результаті стали срібними призерами. А Довгай Давид виборов бронзу у категорії 15 років до 60 кг.

В цих змаганнях збірна Бранч Чіфа Волинця показала досить хорошу підготовку та високий рівень майстерності.

“Цей турнір став хорошою перевіркою фізичних якостей спортсменів та дав зрозуміти над якими помилками треба попрацювати аби краще підготуватись до наступних змагань. Наші юніори матимуть змогу взяти ще один форпост, адже 5 червня ми організовуємо Кубок України в Дніпропетровську, де вони матимуть змогу проявити себе. В Бродах ми побачили над чим нам треба попрацювати, на що треба натиснути нашим вихованцям” – підсумував Шихан Д. Волинець.

Дякуємо організаторам за проведений турнір! Всіх чемпіонів та призерів ще раз вітаємо з перемогою!