У Луцьку пройшов Відкритий Чемпіонат України серед юнаків та юніорів

28 Березня 2016 року

26 березня 2016 року вже в одинадцяте Українська Федерація «Кіокушинкайкан Карате» провела Відкритий Чемпіонат України серед юнаків та юніорів у м. Луцьку. Цього року на Волинь приїхало 18 команд з 14 областей України: Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Рівненської, Тернопільської, Волинської областей і міста Києва, а також прибули спортсмени з Республіки Білорусь.

Чемпіонат обслуговували підготовлені судді з усієї України. Головним суддею змагань був шихан Дмитро Волинець (5 дан, м. Луцьк). Контролював роботу суддів шихан Іван Звіздун (5 дан) з Дніпродзержинська. Реферили на татамі сенсей Дмитро Головін (3 дан, Дніпропетровськ), сенсей Євгеній Запара (4 дан, Слов’янськ), семпай Вадим Шумик (2 дан, Луцьк), та семпай Віктор Баленко (2 дан, Київ).

Варто відмітити хорошу та якісну організацію турніру, а також високий рівень підготовки спортсменів. У жорсткій конкуренції та у складних поєдинках, каратисти боролись у 20 вагових та вікових категоріях. Кожен зі спортсменів показав справжній бійцівських дух та волю до перемоги, бажання стати найкращим. Перше місце серед регіонів зайняла Волинська область, друге – м. Київ, третє – Київська область.

Всіх переможців та призерів вітаємо з отриманими перемогами, бажаємо подальших успіхів та подолання нових вершин!