3-й міжклубний турнір “Білий тигр”

3 Грудня 2015 року

29 листопада 2015 року на базі 142 середньо-освітньої школи м. Дніпропетровська відбувся Третій міжклубний турнір з кіокушинкайкан карате “Білий тигр”. Організатором турніру є Дніпропетровський обласний осередок Української Федерації «Кіокушинкайкан Карате» під керівництвом сенсея Головіна Дмитра.
На змагання з куміте серед хлопчиків віком від 5 до 11 років цього року з”їхалися юні бійці з Дніпропетровська, Запоріжжя, Дніпродзержинська та Дніпропетровського району.            120 “тигрят” боролися за перемогу у 15 вагових категоріях.

Чемпіонами у своїх категоріях стали каратисти Дніпропетровського осередку ІКО Мацушима — Головін Назар, Швидкий Олексій (тренер Головін) та Кравець Роман (тренери Гончаренко та Коркач).

За свідченнями інструкторів, батьків та гостей змагань організація турніру була на досить високому рівні. Особливо вразили присутніх показові виступи учнів Гончаренко Ярослава та Коркач Антона.
Підсумком виступів юних каратек Дніпропетровського обласного осередку є потрапляння до збірної області для участі у Кубку України таких спортсменів Головіна Назара, Галиша Максима, Долінного Олександра, Бойко Микити, Асатряна Єгіша, Кравця Романа та Зубкова Данила.