Участь у кубку Житомирської області

23 Грудня 2014 року

21 грудня 2014 року Житомирською обласною федерацією Кіокушин-кан Шогакукай  карате в місті Новоград-Волинський був проведений Відкритий Кубок Житомирської області «Кубок Полісся». На змагання від Волинського обласного осередку «Української Федерації «Кіокушинкайкан Карате» (Бранч Чіф Волинець Дмитро) поїхало 7 спортсменів з міста Луцька та Ковеля, представник Шевчук Василь (2 дан) та суддя Горішний Василь. За результатами змагань зайняли 5 призових місць: Довгай Давид -1 місце, Бездєнєжних Максим, Столярчук Тарас та Лучок Денис – 2 місце, Курилович Олександр – 3 місце.

Самі змагання були організовані чітко та злагоджено, велика подяка за це організаторам. Не зважаючи на те, що вже кінець поточного року, до Новограда-Волинського зуміло приїхати дуже багато спортсменів, що дало змогу побачити дуже багато поєдинків.

Хорошу та злагоджену роботу показали судді, до яких упродовж змагань не виникало ніяких питань, а рішення були компетентні та справедливі.

Всі спортсмени показали гарну фізичну підготовку та хороші бійцівські якості. Що стосується каратистів нашої федерації, то багато хто з них в професійному плані виріс за останній час, декому вдалось стрибнути вище своєї голови.
Загалом і спортсмени і тренери задоволені результатами. Дякуємо організаторам за запрошення на турнір та бажаємо усім спортсменам в наступному році показати ще вищі результати!