Чемпіонат Волинської області

17 Листопада 2014 року

15 листопада 2014р. в м. Луцьку пройшов Чемпіонат Волинської області, який вже став традиційним святом для всіх каратистів Волині. Участь у змаганнях взяли вихованці всіх секцій Луцька та з Ковеля – Бран Чіфа, Шихана Дмитра Волинця (5 дан). Враховуючи і найменших спортсменів, що займаються у дитячих садочках, загальна кількість учасників склала 150 каратистів, які змагались між собою у 27  категоріях.

У відкритті турніру взяв участь Голова комітету з питань фізичної культури та спорту Волинець Юрій Йосипович, який разом з Шиханом вручили чорні пояси 3 спортсменам Волинського осередку: Приходько Марії (2 дан), Лещук Ользі (2 дан) та Шевчуку Василю (2 дан).

Незважаючи на те, що участь у турнірі взяло багато новачків, всі спортсмени показали гарну фізичну підготовку та хороші спортивні якості. Кожен намагався показати себе з найкращої сторони  та щонайкраще проявити себе на татамі.  Незважаючи на чималу кількість учасників, турнір пройшов без затримок та з високим рівнем підготовки.  Переможці нагороджувались кубками, медалями та грамотами.